Logo Bome

Bome

1 locatie
1 BIV makelaar
Header

value

Header

value

Header

value

9.3

Uitstekend

Gebaseerd op 37 reviews

86 influencer score

78 beoordelingen
Perfect!
Jasha V.
Eeklo
verkocht

Ik ben zeer tevreden van de professionele aanpak van Stefanie. Ik raad haar diensten zeker aan. Ze is zeer goed bereikbaar, transparant en weet waar ze mee bezig is! Bedankt voor de fijne samenwerking.

Zeer goed
Damien L.
Knesselare
verkocht

Mijn samenwerking met Bome is goed verlopen. Echt alles aan de service was goed. In het algemeen heb ik zeker geen opmerkingen over hun service.

Perfect!
Peter D.
Aalter
gehuurd

Ik geef Bome zonder twijfel alles op 10 ! Stefanie heeft zichzelf hard ingespannen om dingen op poten te zetten zodat het allemaal perfect kon verlopen ! Ik bij normaal niet zo gul maar moest ik een 11 kunnen geven had ik het zeker en vast gedaan ! :D

Prima
Ilias D.
Ronsele
verhuurd

Ik ben zeer tevreden met de service van Bome. Ik heb van de nieuwe huurders gehoord dat ze tevreden zijn over de makelaar en dat is natuurlijk goed om te horen. Ook de communicatie verliep heel vlot.

Knap
Yentle V.
Knesselare
gekocht

Ik heb enkel maar positieve herinneringen aan de samenwerking met Bome! Ze waren steeds vriendelijk en stipt. Service zo als het hoort, geen opmerkingen!

magnifiek!
Joost A.
Eeklo
gehuurd

Het is enorm goed verlopen, de professionaliteit was zeker aanwezig bij dit kantoor. Ze stonden altijd klaar om onze vragen te beantwoorden, ze zijn altijd heel vriendelijk tegen ons geweest, dus heb er zeker en vast geen klachten over!

Prachtig!
Stefanie B.
Eeklo
gekocht

Alles is super vlot verlopen, zonder problemen. Bedankt voor de goede service.

In orde
Jonas G.
aalter
gehuurd

De plaatsbeschrijving was heeel beperkt en de foto's erin waren van slechte kwaliteit waardoor er heel wat extra foto's getrokken dienen te worden

magnifiek!
Benoit T.
Maldegem
verhuurd

Wauw, echt fantastisch om met Bome samen te werken. Ze hebben mij geweldig goed geholpen met het verhuren van mijn pand. Stefanie heeft zeer goed met mij gecommuniceerd, was zelf goed bereikbaar en heeft echt haar best gedaan. In de toekomst zou ik zeker naar hen terugkeren om een pand te verhuren.

Excellent!
Mohamed A.
Aalter
gehuurd

De samenwerking met Bome was goed! Alles liep heel vlotjes en Stefanie heeft mij heel goed geholpen.

Beoordeling via Google
Claudya O.

Onterecht zomaar mensen geen kans geven! Wat te huur zetten, een afspraak hebben en je erna mailen dat het pand al weg is? Dit doe je niet de dag van vandaag! Genoeg mensen die dringend een huisje nodig hebben! Zeker niet als je niet iedereen gezien hebt en de kans niet geeft! Oprecht triest!!!

magnifiek!
Caroline B.
Bassevelde
verkocht

Onze woning was snel verkocht aan de gewenste prijs. Stefanie werkt zeer correct en is vlot bereikbaar. Een samenwerking met BOME is zeker een aanrader!