Logo Bome

Bome

1 locatie
1 BIV makelaar

Bome Intro

Bome is een makelaar met 1 kantoor waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Oost-Vlaanderen situeren. Op 49 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 9.2 op 10, wat uitstekend is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 3.9 op 5.


Bome beoordelingen

Efficiënt en vlot proces met Bome

Ashley V.
··Huurder
Appartement·Eeklo
Eeklo

Mijn ervaring met Bome was globaal positief. Het proces liep zeer vlot wat echt efficiënt was!

Goede samenwerking en probleemloze ervaring met de makelaar

Robby C.
··Huurder
Appartement·Landegem
Eeklo

Het was de eerste keer dat ik samenwerkte met een makelaar en ik vond dat de samenwerking goed was verlopen. Alles was in orde!

Uitstekende service en vlotte verkoop van mijn pand met behulp van Jonas

Vzw liberale sociale werken O.
··Verkoper
·Wondelgem
Eeklo

Bome heeft mij zeer goed geholpen met de verkoop van mijn pand. Ze hebben ervoor gezorgd dat alles vlot is verlopen en dat het snel verkocht werd. Ik werd goed op de hoogte gehouden door mijn contactpersoon Jonas. Hij was heel vriendelijk en ook steeds bereikbaar als ik hem nodig had. Werkpunten zijn er niet volgens mij.


Over Bome


Bij BOME wijken we graag eens af van de standaard procedure en zien we iedere dossier als een nieuwe uitdaging. We zullen jou ongetwijfeld verrassen met onze enthousiaste drive en motivatie. Geen achterhaalde methodes, maar een aanpak op maat om zo tot een nieuw succesverhaal te komen.

 

Ons team bestaat uit 2 BIV makelaars met samen meer of 20 jaar ervaring in het vak. Jonas en Stefanie zijn gebeten door het vak en we delen onze passie graag.

 

Geen kantooruren waarbinnen alles geregeld moet worden, maar een afspraak wanneer het jou best past!

 

We zijn alle dagen bereikbaar voor jouw vastgoed dromen en vragen.