Logo Boes & Boes Residentieel vastgoed
Boes & Boes Residentieel vastgoed|Boes & Boes Residentieel vastgoed - Hasselt

Boes & Boes Residentieel vastgoed - Hasselt

Ridderstraat 20, 3500 Hasselt

Boes & Boes Residentieel vastgoed - Hasselt Intro

Boes & Boes Residentieel vastgoed - Hasselt is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van Boes & Boes Residentieel vastgoed. Ze hebben momenteel nog geen beoordelingen.

Boes & Boes Residentieel vastgoed - Hasselt beoordelingen

Google beoordeling

Marc

Uitstekende uitleg en volledige tevredenheid

Peter Z.

Geweldige uitleg gekregen. Ben super tevreden. voor 10 /10

Vlotte service en begeleiding bij het vinden en kopen van een pand

Sarai B.

Heel vlotte service en begeleiding! Binnen de week een pand gevonden dat volledig voldeed aan mijn verwachtingen en budget. De begeleiding tijdens de aankoop verliep ook heel vlot.


Over Boes & Boes Residentieel vastgoed

Uw droom, onze passie

Vastgoedboutique Boes & Boes, dat zijn wij: Benoît en Julie, broer en zus. Met ruim 15 jaar ervaring op zak in een gekend internationaal franchisenetwerk gespecialiseerd in residentieel vastgoed, besloten we in 2017 onder onze eigen naam te starten. Met de kwaliteitsvolle service die u van ons gewend bent, met hetzelfde professionele team, op dezelfde plek. Maar toch een tikkeltje anders ... Persoonlijker. Warmer.


Residentieel vastgoed in en rond Hasselt verkopen en verhuren. Dat is onze expertise. Ons klantenbestand is groot, ons aanbod bewust beperkt. We kennen de markt door en door en zetten uw wensen altijd centraal. Omdat wij willen focussen op kwaliteit, niet kwantiteit. En omdat we de tijd willen nemen om elke klant en zijn of haar wensen te leren kennen. De belangrijkste bedrijfswaarden van dit familiebedrijf? Respect en vertrouwen. Zo bouwen we langetermijnrelaties. Ons team bestaat uitsluitend uit zelfstandige, BIV-erkende makelaars. Met ontzettend veel passie voor vastgoed.


Contact