Logo Bell Vastgoed

Bell Vastgoed

1 locatie
4-6 BIV makelaars

Bell Vastgoed Intro

Bell Vastgoed is een makelaar met 1 kantoor waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Antwerpen situeren. Op 66 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 8.8 op 10, wat zeer goed is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 3.4 op 5.


Bell Vastgoed beoordelingen

Vlotte en probleemloze ervaring met uitstekende service

Paul H.
··Verhuurder
Huis·Herentals
Pelt

Langs mijn kant is er niet echt een probleem geweest, alles is voor mij goed verlopen.

Efficiënt en professioneel contact met Bell Vastgoed

Marcel V.
··Verkoper
·Ham
Pelt

Alles was in orde met Bell Vastgoed. We hadden een snel en correct contact. De prijs was initieel een beetje overschat, maar dit was misschien strategisch. Ik heb uiteindelijk ook de prijs gekregen die ik zelf had verwacht dus daar ben ik tevreden over. Mijn samenwerking met Chantal was goed, ik vond haar heel professioneel en stipt. Ze was bereikb...
Lees alles

Goede service met een klein gebrek in communicatie bij overname

Kris S.
··Verhuurder
·Vorselaar
Pelt

Ik ben wel tevreden over de service van Bell Vastgoed. Ze hebben hun best gedaan om een huurder te vinden en ook de communicatie was heel positief. Tijdens de overname van het kantoor waarmee ik in principe werkte ben ik niet op de hoogte gehouden van de overname en zo heb ik geen plaatsbeschrijving ontvangen. Dit is mijn enige puntje van kritiek, ...
Lees alles


Over Bell Vastgoed

Waarom voor Bell vastgoed – Pica-nina kiezen ?

U krijgt van ons de garantie op een vriendelijke, gedreven en correcte service met een zeer persoonlijke toets.


GRATIS SCHATTING

Gratis waardebepaling op basis van uitgebreide studie, rekening houdend met alle diverse factoren zoals locatie, omgeving, bewoonbare oppervlakte, bereikbaarheid, enz... Binnen de week resultaat!


GRATIS ADVIES

Graag bekijken we samen met u de mogelijkheden om uw eigendom aan maximale waarde door ons te laten verkopen (indeling ruimtes, foto’s, lichtinval, afspraken over bezichtingen etc.).


BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je graag op de hoogte gehouden worden als we jouw droompand gevonden hebben? Bezorg ons dan jouw gegevens met de nodige criteria voor het perfecte pand. Wij doen de rest!


Bell Vastgoed kantoren 1 Kantoor

Bell Vastgoed - Pelt


Contact