Logo B & V invest
B & V invest|B & V Invest - Aalst

B & V Invest - Aalst

Keizersplein 21, 9300 Aalst

B & V Invest - Aalst Intro

B & V Invest - Aalst is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van B & V invest. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 8.8 op 10, gebaseerd op 6 HouseMatch beoordelingen.

B & V Invest - Aalst beoordelingen

Facebook beoordeling

Leentje P.

Zeer behulpzaam, antwoorden op al je vragen, zeer vriendelijk. Snelle en goede verkoop. Zeker een aanrader om mee te werken. Hartelijk dank Luc

Facebook beoordeling

Vanessa W.

Vlot, correct en heel behulpzaam. Meteen een antwoord op al mijn vragen. Dankjewel Mikhail !

Facebook beoordeling

Michael S.

Heel professioneel, alles tot in de puntjes geregeld. Heel vriendelijk, Stefanie was top !


Over B & V invest

IMMOBILIËN AALST

B&V Invest is een jong en dynamisch team in Aalst en ruime omgeving. Ons team staat voor innovatie, flexibiliteit en activiteit! Samen met onze goede contacten in de vastgoedwereld staan wij te allen tijde aan uw zijde.


B&V Invest is dé specialist voor alles wat er op de vastgoedmarkt beweegt. Althans wat verkoop, verhuur en residentiële investeringen betreft. Dit in de regio Aalst – Ninove – Geraardsbergen – Zottegem – Herzele – Vlaamse Ardennen.


Voor onze kandidaat kopers hebben we voortdurend vraag naar rijwoningen, klassieke en moderne villa’s, appartementen, lofts, gronden en opbrengsteigendommen.


Wij komen vrijblijvend bij u langs en maken een waardebepaling van uw woning gratis en voor niets. Geen loze beloftes maar een correcte prijs volgens de huidige toestand van de vastgoedmarkt.

Contact