Logo Annaart vastgoed

Annaart vastgoed

1 locatie
1 BIV makelaar

Annaart vastgoed Intro

Annaart vastgoed is een makelaar met 1 kantoor waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Oost-Vlaanderen situeren. Op 100 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 8.8 op 10, wat zeer goed is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 4.1 op 5.


Annaart vastgoed beoordelingen

Vlotte en professionele service bij Annaart Vastgoed

Denny G.
··Huurder
Huis·Kluizen
Evergem

Bij Annaart vastgoed verliep alles heel vlot en professioneel, wat een positieve ervaring was. De bezichtiging van het pand was zeer aangenaam en informatief, waardoor ik een goed beeld kreeg van de woning. De medewerkers van Annaart vastgoed waren vriendelijk en behulpzaam, wat het hele proces prettig maakte. Ik ben zeer tevreden over de service e...
Lees alles

Vriendelijke en aangename service bij Annaart Vastgoed

Debby P.
··Huurder
Huis·ERTVELDE
Evergem

Persoonlijk heb ik geen problemen ondervonden bij de service van Annaart vastgoed. Ingrid was mijn contactpersoon en ze was altijd vriendelijk en aangenaam.

Uitstekende communicatie en snelle actie bij Annaart Vastgoed

Anna M.
··Verkoper
Huis·SINT-JAN-IN-EREMO
Evergem

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Annaart Vastgoed. Wanneer er nieuwe informatie was, brachten ze mij altijd meteen op de hoogte. Johan en Ingrid zijn zeer goede makelaars. Als er iets moet gebeuren, brengen ze dit altijd meteen in orde. De schatting van het huis uitgevoerd door Annaart Vastgoed was een beetje te hoog. Maar de omstandi...
Lees alles


Over Annaart vastgoed

Ben je op zoek naar een ervaren vastgoedmakelaar voor de verkoop of verhuur van jouw eigendom? Hierbij kan u rekenen op onze professionele kennis en gedreven houding van ons team. Wij staan klaar om jou te helpen bij het verkopen of verhuren van jouw woning, appartement, grond, handelspand en nog veel meer !


Met onze jarenlange ervaring, onze dagelijkse activiteiten en onze proactieve houding op de vastgoedmarkt in het Meetjesland zijn wij heel goed op de hoogte van de prijsevoluties in jouw buurt en zijn we graag jouw aanspreekpunt.


Annaart vastgoed kantoren 1 Kantoor

Annaart Vastgoed - Evergem (Ertvelde)


Contact