Logo Altro Vastgoedgroep

Altro Vastgoedgroep

8 locaties
21-30 BIV makelaars

Altro Vastgoedgroep Intro

Altro Vastgoedgroep is een makelaar met 8 kantoren waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Oost-Vlaanderen situeren. Op 49 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 8.6 op 10, wat zeer goed is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 4.6 op 5.


Altro Vastgoedgroep beoordelingen

Google beoordeling

Bram M.

Uitstekende samenwerking met vriendelijke en behulpzame medewerkers

Christine S.

We zijn heel tevreden over onze samenwerking met Altro ! De medewerkers zijn steeds vriendelijk en behulpzaam in alle omstandigheden. Professionele aanpak met resultaat !

Vlotte en duidelijke service met vriendelijke en behulpzame agent

Lindsey V.

Alles vlot verlopen. Alles was heel duidelijk en als je vragen had, werden deze heel vlug beantwoord. Correcte en super lieve mensen. Ellen is echt een aanrader!


Over Altro Vastgoedgroep

Bij Altro Vastgoedgroep streven we naar een one-stop-shop voor klanten op zoek naar residentieel vastgoed. Onze 4 business units zorgen voor synergie en bieden een belangrijke meerwaarde aan klanten. We streven naar innovatie, professionaliteit en totaalbegeleiding om de kwaliteit van onze dienstverlening te optimaliseren.


ALTRO VASTGOED

Bij Altro Vastgoed staat een persoonlijke aanpak centraal. We adviseren en ontzorgen klanten bij het verkopen, kopen, verhuren en huren van vastgoed.


ALTRO PROJECTS

Altro Projects is de schakel tussen projectontwikkelaars en kopers. We bieden complete dienstverlening met kwaliteit, professionaliteit en openheid. We vermarkten en verkopen nieuwbouwprojecten volgens een goed doordacht stappenplan met een geïntegreerde aanpak van projectontwikkeling, marketing en sales.


ALTRO INVEST

Altro Invest biedt een uniek investeerdersplatform en dienstverlening op maat voor beleggen in woonvastgoed. We onderbouwen, begeleiden en beheren investeringsbeslissingen met realistische rendementsberekeningen en persoonlijke situaties.


ALTRO HOME

Altro Home voegt waarde toe voor interne en externe klanten door kwalitatieve woondiensten aan te bieden, waarmee we klanten volledig ontzorgen.Altro Vastgoedgroep kantoren 8 Kantoren

Altro vastgoed - Gent

Altro vastgoed - Wetteren

Altro vastgoed - Brugge

Atro vastgoed - Aalter

Altro vastgoed - Mechelen

Altro vastgoed - Brussel

Altro vastgoed - Heusden

Altro vastgoed - Dendermonde


Contact