Logo Agence Rosseel

Agence Rosseel

4 locaties
11-15 BIV makelaars

Agence Rosseel Intro

Agence Rosseel is een makelaar met 4 kantoren waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Oost-Vlaanderen situeren. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 3.2 op 5.


Agence Rosseel beoordelingen

Uitstekende samenwerking met An

Annick V.

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met An.

Persoonlijke aanpak en snelle verkoop van onze woning met Laure

Joeri D.

Tijdens de poging om onze woning zelf te verkopen kregen we veel opdringerige makelaars aan de lijn en over de vloer. Tot een persoonlijk berichtje van Laure onze aandacht trok. Na het eerste gesprek met Laure wisten we dat dit de juiste keuze was. Laure maakt gebruik van een persoonlijke aanpak waarbij er ruimte is voor alle vragen en onze behoeft...
Lees alles

Uitstekende service en succesvolle verkoop door Sarah Van Eeckhout

Nadia S.

Een huis moest verkocht worden en ik was op zoek naar iemand waar ik een klik mee had. Sarah Van Eeckhout heeft mijn belangen behartigd door mij steeds op de hoogte te houden, duidelijke afspraken te maken met (eventuele) kopers en veel woonbezichtigingen te geven. Bovendien is zij zeer bekwaam. En het huis is verkocht!


Over Agence Rosseel

Vanaf de kennismaking tot aan de ondertekening van de overeenkomst staan wij je bij. Door continue opleidingen en samenwerking met specialisten in onder andere vastgoedrecht, stedenbouw en andere specifieke vakgebieden kunnen wij jou helpen met een uitgebreide vastgoedkennis.


agence rosseel bestaat uit een team van gedreven vastgoedmakelaars, commerciële medewerkers, administratieve duizendpoten en enthousiaste marketeers die allen die allen uitstekende diensten verlenen tijdens de verkoop/verhuur van jouw eigendom. Samen met haar klanten wil agence rosseel een langetermijnrelatie opbouwen, gebaseerd op betrouwbaarheid, eerlijkheid en professionaliteit.


Agence Rosseel | Vastgoedmakelaars | Steengoed in Vastgoed. Alles voor uw vastgoed. Verkoop | Verhuur | Beheer. Reeds 75 jaar ervaring. Met 4 kantoren: Gent, Gent Noord, Sint-Martens-Latem en Oudenaarde. Kom vrijblijvend langs voor vrijblijvend advies. Gratis waardebepaling van uw eigendom. Zorgeloos verkopen of verhuren? Dan bent u aan het juiste adres.


Agence Rosseel kantoren 4 Kantoren

Agence Rosseel - Oudenaarde

Nederstraat 63, 9700 Oudenaarde
Bekijk locatie

Agence Rosseel - Gent (Kortrijksesteenweg)

Kortrijksesteenweg 74, 9000 Gent
Bekijk locatie

Agence Rosseel - Sint-Martens-Latem

K. Maenhoutstraat 9, 9830 Sint-Martens-Latem
Bekijk locatie

Agence Rosseel - Gent (Nieuwevaart)

Nieuwevaart 183, 9000 Gent
Bekijk locatie

Contact