Logo Afdeling Advies Immo
Afdeling Advies Immo|Afdeling Advies Immo - Lovendegem

Afdeling Advies Immo - Lovendegem

Bilksken 32, 9920 Lovendegem

Afdeling Advies Immo - Lovendegem Intro

Afdeling Advies Immo - Lovendegem is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van Afdeling Advies Immo. Ze hebben momenteel nog geen beoordelingen.

Afdeling Advies Immo - Lovendegem beoordelingen

Teleurstellende ervaring met Joshua van Immo X

Christophe E.
Onbekend woningtype
Niet geverifieerde transactie
Onbekende locatie
Onbekende makelaars

Beste Joshua, U bent het grootste voorbeeld waarom de geloofwaardigheid van vastgoedmakelaars in twijfel wordt getrokken. U bent een luchtbel met zinloze woorden en beloftes. Bijna drie maand na mijn verhuis komt u nog af met excuses en verkoopspraat zonder ruggegraat. U bent zelfs zo een "zaakvoerder" die zijn telefoon niet meer opneeemt als ik u bel. U doet zelfs alsof je mijn berichten niet gezien hebt. Dit is echt niet mijn manier van werken maar helaas heeft u daar een andere mening over. Ik heb dan ook een officiële klacht ingediend bij het BIV. Het is een schande hoe u klanten behandeld. Ik raad u aan om sprookjes te beginnen schrijven. Ik hoop dat ik met jou persoonlijk en Immo- X nooit meer in contact kom. Ik ben zelf van de streek en heb een groot netwerk, dit zal helaas nog een staart krijgen. Wat je zaait zal je oogsten!

Professionele en efficiënte service van Joshua bij Immo X

Freya H.
Onbekend woningtype
Niet geverifieerde transactie
Onbekende locatie
Onbekende makelaars

Joshua van immo x weet op een professionele en efficiënte manier om te gaan met zijn klanten en de zaken aan te pakken. Hij geeft vertrouwen en weet waar hij mee bezig is. Bedankt voor de goeie samenwerking.

Google beoordeling

Wai M.
Onbekend woningtype
Niet geverifieerde transactie
Onbekende locatie
Onbekende makelaars

Contact