Logo Aendekerk Immo
Aendekerk Immo|Aendekerk Immo - Kinrooi

Aendekerk Immo - Kinrooi

Venlosesteenweg 56, 3640 Kinrooi

Aendekerk Immo - Kinrooi Intro

Aendekerk Immo - Kinrooi is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van Aendekerk Immo. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 8.9 op 10, gebaseerd op 47 HouseMatch beoordelingen.

Aendekerk Immo - Kinrooi beoordelingen

Vlotte samenwerking en goede communicatie bij Aendekerk Immo

Bjorn M.
··Verkoper
Huis·Maaseik
Kinrooi

De samenwerking met Aendekerk Immo verliep vlotjes, ondanks de tegenvallende verkoopsituatie. Alles was correct verlopen en ook de communicatie met zowel Claudia als Herman zat zeer goed. Wij zijn daar heel tevreden over!

Uitstekende service en aangename samenwerking

Salaheddine B.
··Koper
Huis·Maaseik
Kinrooi

De samenwerking was zeer aangenaam verlopen, ze hebben ons altijd een goede service aangeboden en het was echt heel leuk!

Uitstekende communicatie en tevredenheid met Claudia's diensten

Tony M.
··Verhuurder
Huis·Bree
Kinrooi

Ik heb meerdere keren gebruikgemaakt van Claudia's diensten en ze stelt me nooit teleur. De communicatie verloopt altijd goed, zo stuurt ze altijd duidelijke e-mails met alle informatie zodat ik zelf niks hoef te doen. Ik ben erg tevreden!


Over Aendekerk Immo

Waarvoor kan je bij ons terecht?


Verkoopbegeleiding

Je woning verkopen. Daar komt ontzettend veel bij kijken. Niet alleen op praktisch, maar ook op emotioneel vlak. Dat begrijpen wij als geen ander. Net daarom hechten we er zoveel belang aan om je maximaal te ontzorgen en je deskundig en proactief te adviseren én informeren.


Begeleiding verhuur & rentmeesterschap

De zoektocht naar een geschikte huurder? Die kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Met professionele fotografie, een publicatieselectie op maat van de doelgroep en grondige marktkennis stellen we alles in het werk om de meest geschikte kandidaat te vinden. Uiteraard nemen we daarbij ook de administratieve lasten voor onze rekening. Indien jij dit wil, zelfs gedurende de gehele verhuurperiode.


Aankoopbegeleiding

Bij de aankoop van een huis of appartement ga je best niet over één nacht ijs. Als vastgoedspecialist kunnen wij je objectief en met grondige kennis van zaken adviseren, van je eerste bezoek tot aan de ondertekening van de overeenkomst.Onze pijlers om jou te helpen?


Optimaal presenteren

Professionele fotografie en een duidelijke en complete omschrijving, eventueel aangevuld met een virtual 360°-tour, plannetjes en een filmpje. Wij zorgen ervoor dat je pand zo aantrekkelijk mogelijk wordt voorgesteld aan zoveel mogelijk mensen.


Behulpzaam faciliteren

Maak je niet druk om de administratie die bij de (ver)koop of (ver)huur van een woonst komen kijken. Of de praktische zaken die geregeld moeten worden. Wij nemen die met plezier van je over. Een vlot en zorgeloos traject gegarandeerd!


Deskundig adviseren

Vanuit onze jarenlange vastgoedexpertise en juridische achtergrond kunnen we jou volledig en vakkundig adviseren bij al je vastgoedvragen, -noden en -wensen.


Betrokken informeren

In iedere fase van je vastgoedtraject denken wij concreet met je mee, steeds in functie van jouw mogelijkheden. We houden je graag en in mensentaal op de hoogte van de stand van zaken in de verschillende stappen van het verkoop- of aankoopproces.

Contact