Logo AC Vastgoed
AC Vastgoed|AC Vastgoed - Sint-Niklaas

AC Vastgoed - Sint-Niklaas

Stationsstraat 97, 9100 Sint-Niklaas

AC Vastgoed - Sint-Niklaas Intro

AC Vastgoed - Sint-Niklaas is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van AC Vastgoed. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 9.4 op 10, gebaseerd op 5 HouseMatch beoordelingen.

AC Vastgoed - Sint-Niklaas beoordelingen

Efficiënte en behulpzame agent met waardevolle informatie

A D.
Onbekend woningtype
Niet geverifieerde transactie
AC Vastgoed - Sint-Niklaas
Onbekende makelaars

Nuttige info

Huis verkocht in Sint-Niklaas

Review achtergelaten door een geverifieerde klant

Vlotte samenwerking en duidelijke communicatie met AC Vastgoed

Stijn D.
Onbekend woningtype
Niet geverifieerde transactie
AC Vastgoed - Sint-Niklaas
Onbekende makelaars

Vorig jaar ons huis verkocht via AC vastgoed! We hadden onmiddellijk een goed gevoel bij Wesley. Vlotte samenwerking en heel duidelijke communicatie!


Over AC Vastgoed

Op zoek naar een immokantoor in het Waasland? 

Wij als erkend vastgoedmakelaar helpen u graag verder!

 

AC vastgoed is gevestigd in de stadskern van Sint-Niklaas, de hoofdstad van het Waasland. Wij specialiseren ons voornamelijk in verkoop van allerhande vastgoed, gaande van traditionele huizen en appartementen tot luxueuze villa's en nieuwbouw projecten. AC vastgoed is meer dan een gewoon immokantoor, gezien onze bouwkundige achtergrond hebben we alles in huis om u nauwgezet te informeren over de mogelijkheden bij renovatie van een bestaande woning tot en met het ontwikkelen van een nieuwbouwproject. 

Ons werkgebied strekt zich op heden uit over het grootste deel van het Waasland, u kan ons vastgoedaanbod terugvinden in Sint-Niklaas, Belsele, Sinaai, Waasmunster, Hamme, Temse, Tielrode, Elversele, Steendorp, Bazel, Kruibeke, Rupelmonde, Zwijndrecht, Beveren, Verrebroek, Kieldrecht, Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels, De Klinge, Stekene en Kemzeke. In deze gemeenten en deelgemeenten beschikt ons immo kantoor over uitgebreide kennis binnen de vastgoedmarkt. Op die manier kunnen wij correcte waardebepalingen -ook wel schatting genoemd- uitvoeren tot op straatniveau. In de immobiliën zijn er immers drie belangrijke factoren die een vlotte verkoop van uw huis, bouwgrond of appartement zullen kenmerken; vraagprijs, ligging en bouwstijl.

Bent u van plan een woning, appartement of bouwgrond te kopen of verkopen, aarzel dan niet om ons te contacteren voor vrijblijvend advies of een waardebepaling van uw onroerend goed. U kan hier alvast een gratis schatting van uw eigendom aanvragen. 

Hoeveel kost een vastgoedmakelaar? Waarschijnlijk de meest gestelde vraag. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, op die manier kunnen wij u onze verschillende dienstenpakketten toelichten waarmee wij uw woning in de kijker kunnen zetten. Want uw woning zelf verkopen is meer dan alleen maar wat foto's nemen en kandidaat-kopers ontvangen. Het lijkt op het eerste zicht eenvoudig om uw woning zelf te verkopen, maar dat is het absoluut niet. Door de jaren heen zijn er heel wat administratieve verplichtingen bijgekomen (EPC - energie prestatiecertificaat, elektricitetiskeuring, stedenbouwkundig uittreksel, bodemattest, nazicht rooilijn, voorkooprechten, erfgoed, bouwvoorschriften, asbest-attest, enz...), maar ook de fiscale regels bij de aankoop van een onroerend goed veranderen voortdurend (aankoopkosten, registratierechten, notariskosten,...). Voeg daarbij de steeds strenger wordende voorwaarden voor het bekomen van een woonkrediet en u zal al snel merken dat een ervaren partner geen overbodig luxe is bij het verkopen van uw eigendom.

Neem alvast een kijkje in ons recent vastgoedaanbod en onze vele verkoop referenties.

Graag tot binnenkort!


Contact