Logo A-Venue
A-Venue|A-venue - Heverlee

A-venue - Heverlee

Naamsesteenweg 171 (0001), 3001 Heverlee

A-venue - Heverlee Intro

A-venue - Heverlee is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van A-Venue. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 8.6 op 10, gebaseerd op 52 HouseMatch beoordelingen.

A-venue - Heverlee beoordelingen

Uitstekende service en vriendelijke benadering bij a venue

Ersin O.
··Verhuurder
Appartement·Tienen
Heverlee

Ik werk al meer dan 5 jaar samen met A-Venue, en ben nog steeds enorm tevreden van hun services. Zeer correcte en vriendelijke mensen die een zeer goede algemene aanpak hebben. Heel soms moet ik een beetje zelf vragen voor updates, wat wel begrijpelijk is natuurlijk, maar voor de rest loopt alles echt uitstekend.

Uitstekende samenwerking en goede opvolging bij A Venue

Theymen J.
··Verkoper
Appartement·Leuven
Heverlee

Ondanks de moeilijke periode voor de markt (waar de makelaar zelf niets aan kon doen) heeft het team bij A-Venue toch haar best gedaan om het pand te verkopen. Het heeft wat langer geduurd door omstandigheden maar dit is uiteindelijk positief opgelost. Ik had een goede samenwerking met Michiel, die alles duidelijk heeft uitgelegd. De opvolging en b...
Lees alles

Uitstekende service en goede communicatie bij A Venue

··Verkoper
·Aarschot
Heverlee

Ik ben tevreden met de service van A-venue. Ze brengen alles goed in orde en communiceren over alles zeer goed.


Over A-Venue

A-TEAM

Maak kennis met het A-Venue Team!


Een gedreven, gemotiveerd en professioneel team dat gepassioneerd is door vastgoed begeleidt klanten die op zoek zijn naar een nieuwe thuis. A-Venue heeft daarvoor de juiste experten in huis waardoor wij een begeleiding kunnen aanbieden zowel op juridisch, bouwtechnisch en commercieel vlak.Dankzij onze aanpak, onderscheiden wij ons vandaag in de markt door gebruik te maken van onze interne expertise in combinatie met een zorgvuldig opgebouwd en actueel netwerk!


MICHIEL HUYSMANS

ZAAKVOERDER • BIV 505 970

+32 473 92 15 03 • michiel@a-venue.be

Contact