Logo Walls Vastgoedmakelaars

Walls Vastgoedmakelaars

1 bureau
NaN agents IPI

Introduction Walls Vastgoedmakelaars

Walls Vastgoedmakelaars est une agence avec 1 bureau dont les activités sont principalement situées dans la Province du Anvers. Sur 97 avis vérifiés, ils obtiennent une note de satisfaction client de 8.9 sur 10, ce qui est très bien. En outre, ils obtiennent une note moyenne de 4.4 sur 5 sur Facebook et Google.


Avis sur Walls Vastgoedmakelaars

Professionele en transparante begeleiding bij aankoop eerste woning

Jeroen R.
Antwerpen

De aankoop van mijn eerste woning gebeurde zeer professioneel, correct en vooral in alle transparantie. Gianni was altijd beschikbaar voor vragen en advies waar nodig. Mede door zijn flexibiliteit kan ik hem ten zeerste aanraden.

Vlotte verkoop met uitstekende service van Walls Gianni

Jan O.
Antwerpen

Wij hebben onlangs ons appartement in Borgerhout verkocht. Na een poging met weinig succes om het zelf te verkopen, verliep het vervolgens erg vlot met behulp van Walls. Gianni was onze contactpersoon en wij zijn super tevreden. Duidelijke communicatie en een vlotte afhandeling.

Uitstekende service en stressvrije verkoop bij Christophe van Walls Vastgoedmakelaars

Arne D.
··Vendeur
Appartement·Antwerpen
Antwerpen

Mijn ervaring met Christophe van Walls Vastgoedmakelaars was zeer positief. Vanaf het eerste contact werd er helder en transparant gecommuniceerd. Geen vage termen of verborgen addertjes onder het gras, maar een duidelijke uitleg van elk aspect van het proces. Christophe en zijn team werken met de snelheid van het licht, zonder dat je als klant het...
Lire tous


Bureaux de Walls Vastgoedmakelaars 1 Bureau

Walls Vastgoed - Antwerpen


Contact