Logo CC Immo

CC Immo

1 bureau
NaN agents IPI

Introduction CC Immo

CC Immo est une agence avec 1 bureau dont les activités sont principalement situées dans la Province du Anvers. Sur 18 avis vérifiés, ils obtiennent une note de satisfaction client de 9.1 sur 10, ce qui est excellent. En outre, ils obtiennent une note moyenne de 3.6 sur 5 sur Facebook et Google.


Avis sur CC Immo

Uitstekende samenwerking met CC Immo: makkelijk bereikbaar, duidelijke communicatie en objectieve screening

Kirsten M.
··Propriétaire
Appartement·Antwerpen
Antwerpen

Op dit moment verloopt mijn samenwerking met CC Immo ontzettend goed. Zoë is steeds makkelijk bereikbaar en duidelijk in de communicatie. CC Immo is steeds zeer geduldig en ze plannen de bezoeken steeds duidelijk in. De screening naar potentiële huurder gebeurt altijd op een objectieve en transparante manier. Ik heb al meerdere malen samengewerkt m...
Lire tous

Vlotte en gemakkelijke online service

Charanjit S.
··Locataire
Maison·Antwerpen
Antwerpen

Alles is heel vlotjes verlopen, ik heb ook een winkel in Leuven en daardoor ben ik altijd druk bezig. Dus ik vond het ook zeker aangenaam dat alles eigenlijk online geregeld kon worden zonder problemen!

Correcte verhuur met goede communicatie en gepassioneerde makelaar

Michelle L.
··Propriétaire
Maison·Antwerpen
Antwerpen

De verhuur van mijn woonst verloopt correct door CC Immo. De communicatie verloopt zeer goed en de makelaar is gepassioneerd. Het duurde net iets langer dan verwacht voordat de woonst verhuurd was, maar dat kan natuurlijk met de periode van het jaar te maken hebben en niet zozeer met de makelaar. De service van CC Immo was zeker en vast goed.


Bureaux de CC Immo 1 Bureau

CC Immo - Antwerpen

  • Nationalestraat 90 2000 Antwerpen

Contact